Juf, waar ben je?

Maak plaats voor jouw rouw.

Nieuws
Volg ons op
Instagram_logo_2016.svg (1)

Welkom op het overzicht van onze gepubliceerde artikelen! Hier delen we graag een verzameling van informatieve stukken die verband houden met ons boek “Juf, waar ben je?” en de bijbehorende ontwikkelingen. Met trots en enthousiasme werken we samen met onze uitgeverij, Willems Uitgevers, aan dit inspirerende project.

In deze reeks artikelen nemen we u mee op een reis door het creatieve proces van het boek, de samenwerking met de uitgeverij, en de ontwikkeling van onze VZW. Onze gezamenlijke inspanningen zijn gericht op het creëren van een positieve impact.

Elk artikel vertegenwoordigt een specifiek aspect van onze missie en we hopen dat ze u zullen informeren, inspireren en betrekken bij ons streven naar onze doelen. Van het ondertekenen van het contract met Willems Uitgevers tot de vooruitgang van onze VZW.

Wij nodigen u uit om deze overzichtspagina regelmatig te bezoeken, omdat we deze blijven bijwerken met nieuwe artikelen en updates. Samen willen we een gemeenschap vormen die elkaar ondersteunt, begrijpt en hoop biedt. Dank u voor uw interesse in ons project.