Activiteitenkalender van Juf, waar ben je?

Welkom bij de activiteitenkalender van Juf, waar ben je?. Hier vind je een overzicht van al onze aankomende evenementen, workshops, en lezingen. Onze activiteiten richten zich op het bespreekbaar maken van rouw en verlies, met een focus op het bieden van steun door sensibilisering aan kinderen en volwassenen. Of je nu op zoek bent naar een creatieve workshop, een lezing over verlies, of een voorleessessie, je vindt hier alle informatie.

Blader door onze kalender en ontdek hoe onze activiteiten kunnen bijdragen aan jouw emotionele welzijn.

oktober 2024
madiwodovrzazo
30
1
2
3
4
5
wanneer: 10:00
Waar: Willebroek
6
wanneer: 10:00
Waar: Willebroek
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
wanneer: 15:30
Waar: Vrije Basisschool De Ark, Wolverbosstraat 25, 2800 Mechelen.
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
wanneer: 13:00
Waar: Kortrijk Xpo
30
31
1
2
3

Meer over onze activiteiten

Bij vzw Juf, waar ben je? staan onze activiteiten centraal in het bespreekbaar maken van rouw en verlies. Door middel van workshops, lezingen, en creatieve sessies willen we ondersteuning aanbieden in de vorm van sensibilisering zowel kinderen als volwassenen. We creëren een veilige ruimte waar emoties gedeeld en verwerkt kunnen worden, en nodigen iedereen uit om deel te nemen aan onze evenementen.

Geef jouw feedback

We waarderen jouw feedback en ideeën. Heb je onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Of heb je suggesties voor toekomstige evenementen? Vul dan ons feedbackformulier in en help ons ons aanbod nog beter af te stemmen op wat jij nodig hebt. Jouw input helpt ons om activiteiten te ontwikkelen die aansluiten bij de behoeften van de gemeenschap.

Onze boeken: ‘Juf, waar ben je?’ en ‘Mijn troostpop’

Naast onze activiteiten spelen onze boeken een belangrijke rol in het bespreekbaar maken van rouw en verlies bij kinderen. ‘Juf, waar ben je?’ biedt een unieke invalshoek voor kinderen om verlies te begrijpen, terwijl ‘Mijn Troostpop’ hen helpt om emoties op een creatieve manier te uiten. Bestel jouw exemplaar en draag bij aan onze missie om rouw en verlies bespreekbaar te maken.


Waarom onze activiteiten belangrijk zijn

Onze missie is om rouw en verlies een plek te geven in het leven van kinderen en volwassenen. Door onze workshops en lezingen geven we mensen de handvatten die ze nodig hebben om hun gevoelens te verwerken en te delen. We doorbreken het taboe rond rouw en verlies en creëren een ruimte waarin iedereen zich gehoord voelt.


Blijf op de hoogte van onze evenementen

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en nieuw aanbod? Houd onze activiteitenkalender in de gaten voor nieuwe workshops en lezingen, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om updates te ontvangen.