Juf, waar ben je?

Maak plaats voor jouw rouw.

Alleen bestellingen die afgehaald worden.
Volg ons op
Instagram_logo_2016.svg (1)

Alleen bestellingen die afgehaald worden.

Delen:

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons langverwachte boek nu beschikbaar is! Het boek kost 20 euro. Als je graag een exemplaar wilt bemachtigen en het persoonlijk ophalen, ben je hier op de juiste plek. Door middel van het onderstaande formulier kun je het boek als je als je dit wil afhalen bij ons thuis of een ander afhaalpunt in Mechelen en omgeving.

Afhaallocaties

  • Mechelen – wijk Coloma
  • Vrije Basisschool De Ark – Battel
  • Restaurant L’olivier – Elzestraat
  • Aan en Uit – Onze-Lieve-Vrouw-Waver
  • Amsterdam – Bos en Lommer


Je zult een bevestiging van de bestelling ontvangen waarin de betaalgegevens staan om de bestelling af te ronden. Als dit niet het geval is, neem dan contact met ons op via het contactformulier of een van onze sociale mediakanalen.

Na ontvangst van de betaling sturen we een linkt waarop u het afhalen kan inplannen. 

Vul het onderstaande formulier in om jouw reservering te plaatsen. We kijken ernaar uit om jou binnenkort te verwelkomen en je persoonlijk te bedanken voor je steun aan ons boek en de goede doelen die we met de opbrengsten willen steunen!

bestellen boek Juf waar ben je voor afhaling.

Bedankt voor de interesse in "Juf, waar ben je?"

Houd alsjeblieft jouw inbox in de gaten. U zal van ons een bevestigingsmail ontvangen met het aantal bestelde exemplaren. In een latere mail zullen we je informeren over de exacte afhaallocaties en betaalopties.

Als je aangemeld bent voor de nieuwsbrief mag je van ons ook regelmatige updates verwachten over het project.