Juf, waar ben je?

Maak plaats voor jouw rouw.

Een dag van herinnering: Samenkomen ter herdenking van Juf Inge
Volg ons op
Instagram_logo_2016.svg (1)

Een dag van herinnering: Samenkomen ter herdenking van Juf Inge

geschreven door: 

Peter

Op 12 mei aanstaande zullen we bijeenkomen om Juf Inge te herdenken. Juf Inge, wiens leven en werk zijn vereeuwigd in haar boeken, heeft onuitwisbare sporen nagelaten in de harten van velen. Op deze speciale dag nodigen we iedereen uit om samen te komen en herinneringen te delen.

Programma van de Dag

Jullie zijn welkom in Vrij Basisschool De Ark, ingang via de schoolpoort, tussen 15 en 17 uur. Dit moment is bedoeld als een warme bijeenkomst waar we niet alleen Inge herdenken, maar ook de verbondenheid voelen door de verhalen die ons samenbrengen. Voor hen die in stilte willen reflecteren, richten we een speciale stilteruimte in met een fotovoorstelling die haar leven belicht.

Activiteiten voor Jong en Oud

Voor de jongste bezoekers heeft ‘Moeke met de boeken’ een bijzondere activiteit voorbereid: ze zal voorlezen uit de boeken van Inge.

Een Moment om Te Delen

Wij moedigen iedereen aan om persoonlijke anekdotes of verhalen van Juf Inge te delen. Deze zullen bijdragen aan het verbinden, wat zo belangrijk is bij het herdenken van een dochter, mama, zus, partner, vriend, collega, juf, ….

Samen Sterker

De herdenking van Juf Inge is niet alleen een moment van terugblikken, maar ook van vooruitkijken, waarbij we ons verbinden door gemeenschappelijke herinneringen en de waarden die ze ons heeft bijgebracht. Het wordt een dag van troost, verbondenheid en gedeelde herinneringen, waar we hopen dat iedereen een stukje steun en inspiratie kan vinden.

We hopen velen van jullie te mogen verwelkomen op deze betekenisvolle dag. Laten we samen de nalatenschap van Juf Inge eren en voortzetten.

Het Facebook event kun je hier vinden.

Delen via: 

Koop nu 'Mijn troostpop'

Nieuw

Koop nu "Juf, waar ben je?"

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *