Juf, waar ben je?

Maak plaats voor jouw rouw.

In Herinnering aan Inge: De Voortdurende Reis van “Juf, Waar Ben Je?”
Volg ons op
Instagram_logo_2016.svg (1)

In Herinnering aan Inge: De Voortdurende Reis van “Juf, Waar Ben Je?”

geschreven door: 

Peter

Het is met een zwaar hart dat we het nieuws delen over het heengaan van Inge, de drijvende kracht achter “Juf, waar ben je?”. Haar leven was een prachtig mozaïek van liefde, kracht, en de moed – een erfenis die voortleeft in elk woord, elke pagina, en elk hart dat ze heeft geraakt.

De oorsprong van ‘Juf, waar ben je?’

Het verhaal van “Juf, waar ben je?” vindt zijn oorsprong in een diep persoonlijke noodzaak: Inge’s wens om haar eigen ziekte op een open en toegankelijke manier te delen met haar kleuters. Dit moment van kwetsbaarheid groeide uit tot een krachtige missie om onderwijs en begrip rond ziekte, verlies, en rouw te bevorderen, niet alleen voor kinderen, maar voor iedereen die steun en begrip zoekt.

Een nalatenschap van liefde en licht:

Door haar werk en vooral door “Juf, waar ben je?” heeft Inge onuitwisbare sporen nagelaten in de harten van velen. Haar vermogen om liefde, hoop, en verbinding te vinden in de uitdagingen van het leven blijft een bron van inspiratie.

Voortzetten van Inge’s droom:

Geïnspireerd door Inge’s visie en vastberadenheid, zetten wij ons in om haar werk voort te zetten. “Juf, waar ben je?” zal blijven dienen als een baken van steun, inspiratie, en educatie, getrouw aan Inge’s wens om een begripvolle en ondersteunende gemeenschap op te bouwen.


“Dus heb ik mijn koffertje genomen
en ben stilletjes naar daar gegaan.
Lach maar door je tranen heen
en kijk af en toe of je mij ziet staan.

Knuf van juf.”

— Juf Inge uit ‘Juf, waar ben je?’r

Inge’s nalatenschap is er een van onmetelijke waarde: een getuigenis van de kracht van openhartigheid, de schoonheid van kwetsbaarheid, en het belang van samen steunen. Door “Juf, waar ben je?” en de verhalen en lessen die we delen, blijft haar geest voortleven. Laten we samen Inge’s droom verder dragen, haar licht verspreiden, en haar liefde voor het leven vieren.

Delen via: 

Koop nu 'Mijn troostpop'

Nieuw

Koop nu "Juf, waar ben je?"

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *