Juf, waar ben je?

Maak plaats voor jouw rouw.

Ons boek “Juf waar ben je?” op de Sett-beurs
Volg ons op
Instagram_logo_2016.svg (1)

Ons boek “Juf waar ben je?” op de Sett-beurs

geschreven door: 

Peter

Wij hebben goed nieuws! Ons boek ‘Juf waar ben je?’, het ontroerende verhaal van juf Inge Nees die afscheid neemt van haar leven en haar kleuters, zal te zien zijn op de Sett-beurs, de grootste beurs rond onderwijstransformatie en -technologie in Vlaanderen. Wij hebben de kans om op de beurs twee dagen aanwezig te zijn met ons boek en we willen dit graag met jullie delen. In de laatste nieuwsbrief van de Sett-beurs zijn wij voorgesteld als deelnemer aan de beurs.

Sett-beurs Mechelen

Wat is de Sett-beurs?

De Sett-beurs is een interactieve belevingsbeurs met meer dan 100 exposanten, lezingen en workshops over modern en innovatief leren. De beurs vindt plaats op 28 en 29 februari 2024 in de Nekkerhal in Mechelen. Je kunt gratis de beurs bezoeken of een conferentieticket kopen. Op de Sett-beurs kun je veel verwachten, zoals:

  • De nieuwste onderwijstechnologieën, hardware, software en methodes die meteen toepasbaar zijn op jouw school.
  • Inspirerende sprekers en experts die hun kennis en ervaring delen over onderwijsinspiratie, -transformatie en -innovatie.
  • Praktijkgerichte workshops waar je zelf aan de slag kunt gaan met de nieuwste tools en technieken.
  • Themazones waar je meer kunt leren over innoverende leeromgevingen, toekomstklassen, digitale geletterdheid, STEAM, mediawijsheid en meer.
  • Awards waar je jouw school of project kunt nomineren of stemmen voor de beste onderwijsinnovaties van het jaar.

De Sett-beurs is een unieke kans om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van onderwijstechnologie en -innovatie. Je kunt er ook netwerken met andere onderwijsprofessionals, leveranciers en organisaties.

“Juf, waar ben je?” op de Sett-beurs

Wij zijn blij dat we de twee dagen van de beurs aanwezig kunnen zijn met ons boek ‘Juf waar ben je?’. Een boek geschreven voor jonge kinderen om de thema’s ziekte, verlies en rouwverwerking bespreekbaar te maken. 

Het boek is prachtig geïllustreerd door Jan Smets, die met zijn kleurrijke en expressieve stijl de emoties van de kleuters en juf Inge weet te vangen. Eva Hadermann heeft geholpen met de lay-out van het boek, dat 52 pagina’s telt en een hardcover heeft. Het boek is geschikt voor kleuters vanaf 4 jaar.

Waar en wanneer het boek aankopen?

Het boek kost 20 euro en zal binnenkort te bestellen zijn via deze website. De exacte datum en wijze van bestellen zullen later worden gecommuniceerd. De opbrengst van het boek gaat naar drie goede doelen die ons nauw aan het hart liggen. Je kunt hier meer lezen over deze goede doelen.

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij over onze deelname aan de Sett-beurs. Meer details over onze deelname zal in een later artikel volgen.

Wil je meer weten over de Sett-beurs? Bezoek dan hun website.

Delen via: 

Koop nu 'Mijn troostpop'

Nieuw

Koop nu "Juf, waar ben je?"

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *