Juf, waar ben je?

Maak plaats voor jouw rouw.

Persmoment op 24/10
Volg ons op
Instagram_logo_2016.svg (1)

Persmoment op 24/10

geschreven door: 

Peter

Op 24 oktober organiseerde de stad Mechelen een persmoment in het stadhuis van Mechelen om het boek ‘Juf, waar ben je?’ in de kijker te zetten. Het evenement trok de aandacht van verschillende media, waaronder RTV, die een mooie reportage maakte over het boek en het verhaal van juf Inge.

Vertaling

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat ons boek binnenkort beschikbaar zal zijn in het Frans, Engels en Duits, dankzij onze uitgever, Willems Uitgevers. Hij neemt de kosten van de vertaling op zich. Dit brengt het belangrijke thema van rouw en verlies bij kinderen naar een breder publiek.

Samenwerking met onderwijs

Tijdens het persmoment hadden we de kans om waardevolle contacten te leggen met verschillende directies uit het onderwijsveld. Wij hebben het plan gelanceerd tot samenwerking rond het organiseren van workshops om de thema’s van rouw en verlies verder te verkennen. We zijn nu bezig met het voorbereiden van een workshop/brainstorm, die we binnenkort voor het eerst hopen uit te proberen met onderwijsprofessionals in Mechelen. Het doel is om inzicht te krijgen in de noden op het werkveld rond verlies en rouw.

De Veiling

Wij hebben ook onze plannen over het veilen van de prenten kunnen bespreken tijdens het persmoment. Dit heeft gezorgd voor e nodige contacten. Ondertussen hebben we een locatie voor de veiling, waarover we later zullen communiceren. Nu kunnen we werk maken van de praktische organisatie.

Een stap in de goede richting.

De media-aandacht van RTV en andere outlets heeft niet alleen het bewustzijn vergroot rond ons boek en de belangrijke boodschap die het draagt, maar heeft ook de deuren geopend voor verdere samenwerking en dialoog met het bredere onderwijsveld. Het persmoment was een significante stap naar het bevorderen van een open gesprek over rouw en verlies in het onderwijs, en belichtte onze voortdurende inzet om positieve veranderingen te bewerkstelligen in de manier waarop deze kritieke onderwerpen worden aangepakt.

We kijken uit naar de toekomstige samenwerkingen die zullen voortvloeien uit de connecties die we tijdens dit persmoment hebben gelegd, en zijn dankbaar voor de steun en de aandacht die we hebben ontvangen van de media en de gemeenschap.

Delen via: 

Koop nu 'Mijn troostpop'

Nieuw

Koop nu "Juf, waar ben je?"

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *