Juf, waar ben je?

Maak plaats voor jouw rouw.

Verfijning Lay-out met Willems Uitgevers
Volg ons op
Instagram_logo_2016.svg (1)

Verfijning Lay-out met Willems Uitgevers

geschreven door: 

Peter

We zijn verheugd om u een update te geven over de voortgang van ons boek “Juf, waar ben je?” Na het ondertekenen van het contract met Willems Uitgevers hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt in de ontwikkeling van ons boek. We hebben onlangs samengezeten met Tom Willems, om de lay-out van het boek verder te verfijnen. Het was een aangename en productieve bijeenkomst waarin al onze suggesties serieus werden genomen en er gezamenlijke beslissingen zijn genomen.

Voorafgaand aan de vergadering had Willems Uitgevers al een proefexemplaar van het boek afgedrukt. Dit gaf ons de mogelijkheid om het tastbare resultaat te bekijken en feedback te geven over de lay-out, inclusief de plaatsing van illustraties, het gebruik van kleuren en de algemene opmaak. We waren blij te ontdekken dat de uitgever onze suggesties serieus nam en bereid was om samen met ons te werken aan het bereiken van het beste resultaat.

Onze ideeën, wensen en visie werden zorgvuldig overwogen en er ontstond een vruchtbare dialoog. We waren onder de indruk van de expertise en toewijding van Willems Uitgevers om ons boek op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren, terwijl ze ook rekening hielden met onze oorspronkelijke intenties en de essentie van het verhaal.

Na grondig overleg zijn we tot weloverwogen beslissingen gekomen over de lay-out van het boek. Elk detail, van de positie van de tekst tot de selectie van de illustraties, werd zorgvuldig besproken en afgewogen. We zijn zeer tevreden met de resultaten van deze samenwerking en geloven dat het nieuwe proefexemplaar, dat nu zal worden gemaakt, alle beslissingen weerspiegelt die tijdens deze bijeenkomst zijn genomen.

Deze positieve ervaring heeft ons nog meer enthousiasme gegeven voor het verdere verloop van ons boekproject. We zijn vastbesloten om een kwalitatief hoogstaand product te leveren dat zowel visueel aantrekkelijk als inhoudelijk waardevol is. Het samenzitten met Tom Willems en het zien van onze suggesties in de lay-out van het boek heeft ons gesterkt in ons vertrouwen dat we op de juiste weg zijn naar een succesvolle publicatie.

We willen ook graag vermelden dat we binnenkort communiceren over de voorverkoop van “Juf, waar ben je?” We zijn enthousiast om dit spannende nieuws met u te delen en u de kans te geven om als een van de eersten ons boek te bemachtigen. Hou onze website en sociale media in de gaten voor meer informatie over hoe u kunt deelnemen aan de voorverkoop en uw exemplaar kunt reserveren.

We zijn dankbaar voor de voortdurende steun en interesse van onze lezers. Het is uw enthousiasme dat ons motiveert om door te gaan en ons best te doen om een boek te creëren dat aan uw verwachtingen voldoet. Samen met Willems Uitgevers kijken we uit naar de volgende stappen om dit project tot een goed einde te brengen en onze horizon te verleggen.

Blijf onze website volgen voor verdere updates over de voortgang van “Juf, waar ben je?” en informatie over de voorverkoop. We waarderen uw steun en kijken uit naar de volgende fase van dit geweldige project.

Delen via: 

Koop nu 'Mijn troostpop'

Nieuw

Koop nu "Juf, waar ben je?"