Juf, waar ben je?

Maak plaats voor jouw rouw.

We gaan een VZW oprichten.
Volg ons op
Instagram_logo_2016.svg (1)

We gaan een VZW oprichten.

geschreven door: 

Peter

Met groot genoegen willen wij u op de hoogte brengen van een belangrijke ontwikkeling die voortvloeit uit ons boek “Juf, waar ben je?” Naast het schrijven van dit boek hebben we besloten om een VZW (Vereniging Zonder Winstoogmerk) op te richten met dezelfde naam. Deze beslissing stelt ons in staat om op een transparante en georganiseerde manier de kosten en opbrengsten van het boek te verwerken, met als doel om alle winst ten goede te laten komen aan goede doelen.

De oprichting van onze VZW biedt niet alleen een solide structuur voor het beheren van de financiële aspecten van het boek, maar ook voor het creëren van een duurzame werking. Met als focus het bevorderen van het boek en het bieden van ondersteuning aan degenen die te maken krijgen met rouw en verlies, willen wij een laagdrempelige VZW oprichten. Wij geloven dat het delen van ervaringen, het bieden van steun en het verstrekken van informatie van onschatbare waarde zijn in moeilijke tijden.

Onze missie is om een platform te creëren waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, zich begrepen kunnen voelen en praktische hulpbronnen kunnen vinden. Wij streven ernaar om geen enkele kans onbenut te laten om deze laagdrempelige VZW verder uit te bouwen. Daarom zoeken wij actief naar samenwerkingen, partnerships en mogelijkheden om onze missie te versterken. Onze overtuiging is dat door het bundelen van krachten en middelen een positieve impact kan worden gemaakt op de levens van mensen die geconfronteerd worden met rouw en verlies.

Wij kijken vol verwachting uit naar de mogelijkheden die onze VZW ons zal bieden en zijn uiterst dankbaar voor uw voortdurende steun. Samen kunnen we een betekenisvolle bijdrage leveren en degenen helpen die het nodig hebben.

Blijf onze website en sociale media volgen voor updates over de oprichting van onze VZW en de verdere ontwikkelingen rondom ons boek. We verheugen ons erop om deze nieuwe fase van ons project met u te delen en gezamenlijk begrip, steun en hoop te bevorderen.

Delen via: 

Koop nu 'Mijn troostpop'

Nieuw

Koop nu "Juf, waar ben je?"