Juf, waar ben je?

Maak plaats voor jouw rouw.

We zetten stappen in onze ontwikkeling
Volg ons op
Instagram_logo_2016.svg (1)

We zetten stappen in onze ontwikkeling

geschreven door: 

Peter

Het is een tijd van dynamische groei en betekenisvolle vooruitgang voor onze vzw. Terwijl we geduldig en zorgvuldig toewerken naar de publicatie van het boek “Juf, waar ben je?”, zetten we ook gestaag stappen om onze organisatie verder uit te bouwen. Dit omvat niet alleen het scheppen van pedagogische bronnen, maar ook zijn er een aantal initiatieven die ons en zo ook onze goede doelen willen ondersteunen. In deze nieuwsupdate willen we je graag op de hoogte brengen van een aantal initiatieven.

Wanneer is “Juf, waar ben je?” beschikbaar?

Als alles volgens plan verloopt, zal het boek klaar zijn en 21 september 2023. Voor die datum zal iedereen die een boek heeft gereserveerd, een e-mail ontvangen om de betaling voor het gereserveerde boek te voltooien. Het afhalen zal mogelijk zijn op drie locaties in en rond Mechelen. Meer info volgt later over deze locaties.
Natuurlijk zal het boek na 21 september ook te verkrijgen zijn in de boekhandel.

24hr workout georganiseerd door 2Gates: Sport voor een goed doel

Zet je sportschoenen klaar en maak je agenda vrij op vrijdag 29 september om 17:00 uur, want dan gaat de 24hr workout georganiseerd door 2GATES van start! Je kunt inschrijven voor sportblokken van 2 uur op de website van 2GATES. De kostprijs is slechts €20 en daarmee kun je ongelimiteerd deelnemen aan één of meerdere workout-sessies.

Vind je sporten niets voor jou maar wil je wel een steentje bijdragen? Dat kan op twee manieren:

  • Koop een 24h workout beurtje.
  • Kom langs en doe een vrije donatie.

Na 24 uur vol sportieve inzet is er ook tijd om te ontspannen en te genieten. Het event wordt afgesloten met heerlijke hamburgers en verfrissende drankjes van 16u – 19u.

Inschrijven om deel te nemen aan de 24hr workout en/of de heerlijke hamburgers kan via 2GATES.

Podcast met Juf Inge: Een openhartig gesprek

Mis het niet: op 2 september verschijnt een nieuwe aflevering van de podcast “Seka op de Sofa”, gepresenteerd door Seka Dobric van boeken.cafe. In deze aflevering is onze eigen Juf Inge te gast. De opnamen dateren van begin augustus. Vanaf zaterdag kun je dus het resultaat bekijken. Dit kan op YouTube of boeken.cafe.
Zodra de aflevering online staat zullen we ze ook op onze website publiceren.

Veerle De Vos leest voor uit “Juf, waar ben je?”

Wil je meer te weten komen over het boek “Juf, waar ben je?”? Op zaterdag 16 september om 10u30 leest Veerle De Vos voor uit het boek bij boekhandel De Slegte in Mechelen. Een mooie kans om kennis te maken met het boek.

De eerste lesvoorbereiding online

Bovenaan de website vind je nu ook “Pedagogische suggesties”. Hier zul je alle lesvoorbereidingen, suggesties, tips en dergelijke vinden voor onderwijs en iedereen die met kinderen werkt. De eerste lesvoorbereiding staat online. Juf Inge deelt hierin haar persoonlijke aanpak die ze hanteerde toen ze haar leerlingen vertelde over haar ziekte. De lesvoorbereiding bevat ook relevante ZILL-doelen, ontwikkelingsdoelen en eindtermen. Feedback is welkom en kan openbaar als reactie of via ons contactformulier worden gedeeld.

Om van dit onderdeel van de website een nuttige tool te maken kunnen we alle feedback gebruiken. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als u informatie met ons willen delen die we op de website mogen publiceren. Dit kan via het contactformulier.

Delen via: 

Koop nu 'Mijn troostpop'

Nieuw

Koop nu "Juf, waar ben je?"

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *