Juf, waar ben je?

Maak plaats voor jouw rouw.

Belangrijke update over de boekreserveringen en betalingen
Volg ons op
Instagram_logo_2016.svg (1)

Belangrijke update over de boekreserveringen en betalingen

geschreven door: 

Peter

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat de laatste proefdruk van ons langverwachte boek is goedgekeurd! Dit betekent dat we nu kunnen overgaan tot het drukken van de definitieve exemplaren.

Nog niet besteld? Je vindt alle info op deze pagina.

Beschikbaarheid en Afhalen

We verwachten de gedrukte boeken te ontvangen op 21 september. Vanaf die datum kan het afhalen van de gereserveerde exemplaren van start gaan. We begrijpen dat dit een spannend moment is voor iedereen die een boek heeft gereserveerd, en we zullen binnenkort meer informatie delen over hoe we het afhaalproces vlot willen laten verlopen.

Betalingsinformatie

Een e-mail met alle benodigde informatie over de betaling is verzonden naar degenen die een boek hebben gereserveerd. Controleer alsjeblieft je inbox en ook je spam, update, reclame of overige. Door een beperking in het aantal e-mails dat we per minuut kunnen versturen, kunnen sommige mensen dubbele e-mails hebben ontvangen. Ook dit onderdeel is een ontdekking en groei voor ons. Als je geen e-mail hebt ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via het contactformulier of sociale media. Is er twijfel, dan geven we onder nog eens de betalingsgegevens door.

betalingsgegevens vzw “Juf, waar ben je?”

  • rekeningnummer – IBAN: BE27 7340 7188 3473
  • BIC: KREDBEBB

Giften

Wil je, naast het aankopen van het boek, ons ook steunen in de verdere ontwikkeling van de vzw? Dit kan door een storting te doen op bovenstaande rekeningnummer met mededeling gift. Deze giften zullen deels gebruikt worden voor de ontwikkeling van de vzw en deels om onze goede doelen te steunen.

Naast giften is feedback altijd welkom. Dit kan het ontdekken van een fout zijn in onze website, tips rond ziekte, verlies en rouw in onderwijs of een algemene context, een verhaal of inzichten dat je wil delen. Kortom, alles wat binnen het thema ziekte, verlies en rouw past. Het kan ons helpen in de uitbouw van de vzw en een duidelijke richting te bepalen.

Blijf op de Hoogte

Houd je ogen open voor onze eerstvolgende nieuwsbrief, waarin we aanvullende details zullen verstrekken, zowel over het afhalen van de boeken als andere interessante updates.
Inschrijven op de nieuwsbrief kan nog altijd onderaan op deze pagina.

Dankwoord

Tot slot willen we iedereen bedanken voor het geduld en de geweldige steun die we hebben ontvangen tijdens dit project. We kijken ernaar uit om het boek in jullie handen te krijgen!

Delen via: 

Koop nu 'Mijn troostpop'

Nieuw

Koop nu "Juf, waar ben je?"

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *