Juf, waar ben je?

Maak plaats voor jouw rouw.

“Juf, waar ben je?” nu beschikbaar in voorverkoop: Steun ons en onze goede doelen!
Volg ons op
Instagram_logo_2016.svg (1)

“Juf, waar ben je?” nu beschikbaar in voorverkoop: Steun ons en onze goede doelen!

geschreven door: 

Peter

We zijn verheugd om aan te kondigen dat het boek “Juf, waar ben je?” in voorverkoop kan gaan! Het fysieke boek zal beschikbaar zijn vanaf begin oktober 2023. Om het voor iedereen gemakkelijk te maken om een exemplaar te bemachtigen, bieden we twee verschillende opties voor de voorverkoop aan. Lees verder voor meer informatie en ontdek hoe je ons kunt steunen en tegelijkertijd onze goede doelen kunt helpen!

Bestellen kan via boeken.cafe.

Optie 1: Voorverkoop via ons formulier op de website – Haal het boek af bij ons thuis of een ander afhaalpunt

Als je graag persoonlijk je boek wilt afhalen, hebben we goed nieuws voor jou! Via ons formulier op de website kun je jouw exemplaar van het boek reserveren en aangeven dat je het wilt ophalen bij ons thuis of een ander afhaalpunt in Mechelen. Er zal ook een afhaalmogelijkheid worden voorzien in Amsterdam. We zullen later de exacte locaties en openingstijden van de afhaalpunten meedelen, maar het is belangrijk om te weten dat deze optie vooral handig is voor mensen die in de buurt wonen. Na bestelling ontvang je een mail met de betalingsgegevens. Bovendien biedt deze methode een aantal voordelen:

  • Grotere winstmarge: Door het boek rechtstreeks bij ons te kopen, profiteren wij van een grotere winstmarge, wat ons in staat stelt om meer te doneren aan onze goede doelen. Jouw aankoop draagt dus direct bij aan het ondersteunen van belangrijke maatschappelijke initiatieven.
  • Geen verzendkosten: Bij het afhalen van het boek moet je geen verzendkosten betalen.

Kies je voor deze optie? Reserveer dan je exemplaar via deze link.

Optie 2: Voorverkoop via een boekenplatform – Laat het boek thuis bezorgen na de verschijningsdatum

Als je de voorkeur geeft aan het gemak van thuisbezorging, kun je ervoor kiezen om het boek te bestellen via boeken.cafe. De verzendkosten bedragen 2,99 euro. Na de verschijningsdatum zal het boek rechtstreeks naar jouw huis worden verzonden. Hoewel onze winstmarge bij deze optie kleiner is, begrijpen we dat het voor sommige mensen handiger kan zijn. Belangrijke punten om te overwegen zijn:

  • Gemakkelijke thuislevering: Bestel het boek via het boekenplatform en het wordt rechtstreeks naar jouw gestuurd na de verschijningsdatum. Je hoeft je geen zorgen te maken over het afhalen ervan.
  • Ondersteun onze goede doelen: Hoewel onze winstmarge kleiner is bij deze optie, gaan de opbrengsten nog steeds naar de ondersteuning van drie goede doelen. Jouw aankoop draagt bij aan deze waardevolle initiatieven.

Kies je voor de thuislevering? Ga dan naar boeken.cafe.

bestellen boek Juf waar ben je voor afhaling.

Belangrijke details:

Het fysieke boek zal beschikbaar zijn vanaf begin oktober 2023. Houd onze website in de gaten voor updates over de exacte afhaalpunten, openingstijden en verdere instructies voor de voorverkoop.

We zijn erg enthousiast over de komst van ons boek en we hopen dat je ervoor kiest om een exemplaar te reserveren. Samen kunnen we een positieve impact hebben en de goede doelen ondersteunen die we nauw aan ons hart dragen. Bedankt voor je steun!

Let op: De beschikbaarheid van de afhaalpunten is beperkt tot Mechelen en omgeving. Voor mensen die verder weg wonen, raden we de optie van thuisbezorging via het boekenplatform aan.

Delen via: 

Koop nu 'Mijn troostpop'

Nieuw

Koop nu "Juf, waar ben je?"