Juf, waar ben je?

Maak plaats voor jouw rouw.

Juf Inge bij Seka op de sofa
Volg ons op
Instagram_logo_2016.svg (1)

Juf Inge bij Seka op de sofa

geschreven door: 

Peter

Juf Inge, auteur van het boek “Juf, waar ben je?”, was onlangs de gast in een aflevering van “Op de Sofa met Seka.” In dit boeiende interview licht ze toe hoe haar boek tot stand kwam en deelt ze haar aanpak van open communicatie met leerlingen over complexe onderwerpen.

Verder gaat het gesprek in op de diversiteit aan reacties die kunnen ontstaan wanneer gevoelige thema’s worden aangesneden, zowel in de klas als in bredere sociale kringen.

We nodigen je uit om het complete interview te bekijken voor meer inzicht in Juf Inge’s ervaringen en aanpak.

Juf Inge in “Op de sofa met Seka” over haar boek “Juf, waar ben je?”

Boek bestellen?

Nog geen exemplaar besteld? Dit kan nog altijd. Je kunt altijd wachten tot het beschikbaar is in de boekhandel, maar voor ons en de goede doelen zijn andere opties financieel interessanter. Indien je het boek wenst af te halen in de Mechelen en omgeving, nog nader te bepalen afhaalpunten, of in Amsterdam dan kun je bestellen via deze link bestellen.

Wil je het boek laten leveren dan kan dit via boeken.cafe.

Wanneer is het boek beschikbaar?

We zijn verheugd te kunnen melden dat het boek naar verwachting beschikbaar zal zijn op 21 september. Vanaf die datum kunnen we beginnen met de verdeling van de bestelde exemplaren.

Verdeling en Afhalen

Hoewel we al een datum hebben, zijn de details van het afhaalproces nog in ontwikkeling. Ons doel is om het ophalen van het boek zo gemakkelijk en soepel mogelijk te maken voor iedereen. We zullen binnenkort communiceren hoe we dit precies gaan aanpakken, dus houd onze communicatiekanalen in de gaten voor updates.

Giften

Wil je, naast het aankopen van het boek, ons ook steunen in de verdere ontwikkeling van de vzw? Dit kan door een storting te doen op bovenstaande rekeningnummer met mededeling gift. Deze giften zullen deels gebruikt worden voor de ontwikkeling van de vzw en deels om onze goede doelen te steunen.

betalingsgegevens vzw “Juf, waar ben je?”

  • rekeningnummer – IBAN: BE27 7340 7188 3473
  • BIC: KREDBEBB

Helpen op een andere manier

Naast giften is feedback altijd welkom. Dit kan het ontdekken van een fout zijn in onze website, tips rond ziekte, verlies en rouw in onderwijs of een algemene context, een verhaal of inzichten dat je wil delen. Kortom, alles wat binnen het thema ziekte, verlies en rouw past. Het kan ons helpen in de uitbouw van de vzw en een duidelijke richting te bepalen.

Delen via: 

Koop nu 'Mijn troostpop'

Nieuw

Koop nu "Juf, waar ben je?"

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *