Juf, waar ben je?

Maak plaats voor jouw rouw.

Ondertekening Contract met Willems Uitgevers voor “Juf, waar ben je?”
Volg ons op
Instagram_logo_2016.svg (1)

Ondertekening Contract met Willems Uitgevers voor “Juf, waar ben je?”

geschreven door: 

Peter

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we zojuist een belangrijke mijlpaal hebben bereikt in het creatieve proces van ons boek “Juf, waar ben je?”. We hebben officieel een contract getekend met Willems Uitgevers, die ons zal begeleiden bij het afronden en promoten van ons boek.

Het ondertekenen van het contract met Willems Uitgevers vertegenwoordigt een belangrijke stap naar het uitbrengen van het boek. Het betekent dat we nu kunnen gebruikmaken van hun expertise en ervaring in de uitgeverswereld. We hebben al contact gehad met enkele fantastische mensen van de uitgeverij die ons zullen bijstaan bij het perfectioneren van het boek en het bevorderen van de promotie-inspanningen. Hun toewijding en enthousiasme hebben ons het vertrouwen gegeven dat we op de juiste weg zijn naar een succesvolle publicatie.

Een ander aspect van ons boek waar we erg trots op zijn, is dat alle opbrengsten ervan zullen worden gedoneerd aan een aantal goede doelen. We hebben een speciale pagina op onze website gewijd aan deze goede doelen, waar bezoekers meer kunnen lezen over elk doel en hoe ze kunnen bijdragen. Het is belangrijk voor ons om deze goede doelen te ondersteunen. We hopen dat onze lezers, zodra ze meer te weten komen over het boek, ook interesse zullen hebben in het ondersteunen van deze waardevolle initiatieven. Voor meer informatie over de goede doelen waar we ons aan verbinden en hoe u kunt bijdragen, kan je een kijkje nemen op onze speciale pagina op de website. Samen kunnen we een positieve impact hebben en het verschil maken in het leven van anderen.

We willen Willems Uitgevers hartelijk bedanken voor het geloven in ons boek en voor hun steun. Samen kijken we uit naar het voltooien van het boek en het lanceren ervan naar een breed publiek. We zijn hoopvol dat ons gezamenlijke werk zal resulteren in een boek dat betekenisvol is voor de lezers.

Blijf onze website volgen voor meer updates over de voortgang van “Juf, waar ben je?” Bedankt voor uw voortdurende steun en interesse in “Juf, waar ben je?” We zijn vastberaden om een succes van dit boek te maken, en we zijn enthousiast over de reis die voor ons ligt.

Delen via: 

Koop nu 'Mijn troostpop'

Nieuw

Koop nu "Juf, waar ben je?"