Juf, waar ben je?

Maak plaats voor jouw rouw.

Verbinding en troost: De samenwerking tussen Gynzy en “Mijn troostpop”
Volg ons op
Instagram_logo_2016.svg (1)

Verbinding en troost: De samenwerking tussen Gynzy en “Mijn troostpop”

geschreven door: 

Peter

In een dynamische wereld, waar elke dag nieuwe kansen biedt voor groei en ontwikkeling, vinden soms samenwerkingen plaats die de kracht hebben om diepgaande veranderingen teweeg te brengen. Een dergelijke samenwerking ontstond tussen Gynzy, een toonaangevend educatief platform, en het inspirerende verhaal achter ‘Mijn Troostpop’. Dit verhaal, geworteld in het leven en de nalatenschap van Inge, heeft geleid tot een bijzondere integratie op het Gynzy platform, met als doel kinderen te onderwijzen en te ondersteunen in hun emotionele groei.

Een ontmoeting met impact

De wortels van deze samenwerking liggen in de persoonlijke ontmoeting tussen Inge en een medewerker van Gynzy tijdens de SETT-beurs, een hub voor onderwijsinnovatie. Inge, de auteur van “Juf, waar ben je?”, deelde niet alleen haar ervaringen en inzichten met betrekking tot verlies en rouw, maar ook haar hoop dat deze thema’s op een betekenisvolle manier in het onderwijs geïntegreerd zouden kunnen worden. Het was dit persoonlijke verhaal en de visie van Inge die de medewerker van Gynzy diep raakten, een echo vindend in hun eigen ervaringen.

samenwerking Gynzy - 'Mijn troostpop'

“Mijn troostpop”: Meer dan een boek

Gekozen vanwege de diepe resonantie met het verhaal van Inge, werd “Mijn Troostpop” geïntegreerd in het Gynzy-platform als een interactieve les. Deze stap markeert een belangrijk moment in het onderwijs: het erkennen dat de emotionele en sociale ontwikkeling van kinderen even cruciaal is als hun academische groei. Door “Mijn Troostpop” op te nemen, biedt Gynzy leerkrachten een krachtig hulpmiddel om moeilijke gesprekken over verlies en rouw te faciliteren, deuren openend naar heling en begrip in de klas.

Een gedeelde missie

De samenwerking tussen Gynzy en het verhaal achter “Mijn Troostpop” is meer dan een zakelijke overeenkomst; het is een gedeelde missie om onderwijs te creëren dat kinderen voorbereidt op alle aspecten van het leven, inclusief de moeilijkste. De persoonlijke inzet van zowel Inge als de Gynzy-medewerker voor deze zaak heeft een krachtige basis gelegd voor het project, een basis gebouwd op empathie, begrip en de wil om een verschil te maken in de levens van jonge leerlingen.

Voortbouwen aan Inge’s missie

Terwijl we het verlies van Inge betreuren, biedt de voortzetting van haar werk door middel van Gynzy een troostende gedachte. Haar visie, dat onderwijs een ruimte moet zijn waarin kinderen leren omgaan met alle facetten van het leven, inclusief verdriet en verlies, leeft voort. Deze samenwerking is een bewijs van Inge’s blijvende invloed en een herinnering aan de kracht van onderwijs om te helen en te verbinden.

Door “Mijn Troostpop” en Gynzy samen te brengen, is er een nieuw hoofdstuk ontstaan in het verhaal van emotionele educatie. Een hoofdstuk dat niet alleen de nalatenschap van Inge eert, maar ook een toekomst belooft waarin onderwijs hand in hand gaat met emotionele veerkracht en begrip.

Meer weten over Gynzy? Surf naar www.gynzy.com

Delen via: 

Koop nu 'Mijn troostpop'

Nieuw

Koop nu "Juf, waar ben je?"

Eén reactie

  1. Help mij nu ajb eens met ket zoeken waar ik een troostpop kan aankopen.
    In de boekhandel konden ze voor mij wel ;”Juf waar ben je” van Inge Nees bestellen,maar “Moemoe op de maan” van Eva Harderman daarvan konden er geen gegeven opgespoord worden.
    ‘k Weet dat er voor alles een oplossing is ,vandaar mijn vraag.
    Groeten en dank voor de hulp

    Lieve

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *